Wil je niet langer op je eigen to do lijstje blijven staan?

BAM traject voor: Rust in je hoofd, Ruimte voor jezelf en richting in je leven

Eigenaar zijvitaal

Bewezen coaching

Geen zelfbenoemde coach, maar een coach met een gedegen opleiding en een bewezen trackrecord en dik 10+ jaar ervaring.

volledig in actie

Actie

Coaching is in beweging komen want dan ontstaat er ruimte in je hoofd, dus gaan we wandelen de natuur in, uit je hoofd en in je lijf.

Maatwerk

Geen enkele vrouw is hetzelfde daarom is geen enkel traject hetzelfde jij als vrouw bent uniek daarom  is elk traject uniek en het resultaat groot.

Van plek 100 naar nr 1 van mijn lijstje

In 2011 kwam ik na een niet zo’n succesvol huwelijk met een narcist, er alleen voor te staan met twee kleine kinderen, (toen 2 & 5, inmiddels pubers) en was ik mezelf gewoon totaal kwijt. De stress kwam uit mijn oren, mijn zelfvertrouwen onder het vriespunt, onzeker over alles en zeker hoe ik het toch moest gaan doen, bang voor de toekomst, maar ook mijn jeugdverleden bleef me achtervolgen. Dus moest ik eerst in de revisie😊.


Tijd voor mezelf had ik niet en was moe tot in mijn vingertoppen en door de stress at ik meer dan me lief was dus was ik ook niet fit en vitaal...... Tot een vriendin zei Lin je mag jezelf weleens op je lijstje zetten, want jij moet op 1 staan.


De hulp waar ik op had gehoopt in de vorm van een psycholoog en coach, maakte dat ik bloedend de straat op werd gestuurd en ik van voren niet meer wist of ik van achteren leefde. Op dat moment heb ik besloten dat gaat niemand meer overkomen.


Op dat moment werkte ik al naast mijn baan als gespecialiseerd intensive care en eerste hulp verpleegkundige als voedingscoach en ben me toen verder gaan specialiseren als leefstijl en vitaliteitscoach en ben meerdere coach en trainersopleidingen gaan volgen, want mijn irritatie was dat iedere muts zich coach mag noemen zonder ook maar een enkele opleiding te hebben gedaan, waardoor ze vrouwen verder van hun pad af brengen en dat vind ik meer dan kwalijk bij mensen die kwetsbaar zijn en komen voor hulp.

B
Begin
A
Altijd

M

Met jezelf

Renate vd Camp

Blije klant

Dankzij Linda weet ik weer hoe ik in het leven wil staan! Zonder poespas houdt Linda de spiegel voor welke veel vrouwen onder ons soms nodig hebben.

Alleen wanneer ik lekker in mijn vel zit, zal de omgeving dat ook op een positieve manier ervaren en Linda heeft mij daar bij geholpen. een vakvrouw ten top!

1000x dank daarvoor 💋

Don't expect to see a change if you don't make one!

lachen is gezond

Heb je het gevoel dat je meer uit jouw leven wilt halen?

 • Die oude shit echt loslaten.
 • Nee zeggen zonder je schuldig te voelen.
 •  Trouw aan jezelf zijn ook al vinden dat anderen dat lastig.
 • Stralen van het zelf vertrouwen.
 • Vertrouwen op jezelf.
 • Kiezen voor je eigen wensen en behoeftes. 
 • Fit en vitaal en dus energiek je dag door huppelen. 
 • Jezelf belangrijk vinden om te kiezen voor jezelf.
 • Je leven leven waar jij blij van wordt.
 • Die onrust in je buik alleen nog hebben als je in de achtbaan gaat.
 • Je gaat aangeven wat JIJ nodig hebt om gelukkig te zijn.
 • Je gaat luisteren naar je gevoel en de signalen die je lichaam geeft.
 • Je niet meer voor dingen weg loopt maar ze liefdevol aangaat.
 • Je niet meer op je eigen to do lijstje blijft staan, maar jij je eigen lijstje maakt.
>10 jaar ervaring
>350 vrouwen geholpen

Als je nergens echt vol voor gaat, dan val je overal voor!

Volledig loslaten

Om ECHT los te laten wat niet van jou is en wat jou niet meer dient, zal je het nog een keer moeten vastpakken om het vol vertrouwen los te laten, zodat je vol (zelf) vertrouwen gaat kiezen voor jezelf.

Vol (zelf) vertrouwen

Om (zelf) vertrouwen te hebben, moet je weten wie je bent en waar je voor staat, dat doe je door los te laten wat niet van jou is, jezelf waard te vinden en trouw aan jezelf te zijn zodat je gaat kiezen voor jezelf. Maar vooral door in actie te komen.

Vol uit leven

Voluit leven ga je doen als jij vitaal en trouw aan jezelf bent, weet wie je bent en waar jij voor staat en jezelf dus gewoon belangrijk vindt, BAM.

Hoe kan jouw reis eruitzien als ik je mag helpen?

Actief met jezelf aan de slag gaan

Je reis start in het bos waar we meteen in actie komen, want weet je in beweging komen de mooiste oplossingen, ben je uit je hoofd en in je lijf.  Tijdens deze mooie reis starten of eindigen we soms in mijn praktijk, om een oefening te doen waar ik spullen voor nodig heb. Om volledig vitaal en trouw aan jezelf te zijn en te blijven ontvang je 8 sessies van anderhalf uur, tijdens dit coach traject krijg je opdrachten die je thuis gaat doen, die jou in beweging zetten en houden, zodat je echt gaat loslaten en kiezen voor jezelf. Alleen praten geeft geen blijvend resultaat, je zal echt in actie moeten komen, dingen in de praktijk brengen, jezelf prikkelen, voelen, ervaren en het stuk aangaan, want geen actie is geen echte (blijvende) verandering.

logo-zijvitaal

Vitale vrouwen kring

Tijdens het traject heb je toegang tot mijn online community de vitale vrouwen kring als vip.  Jij kan hier privé je vragen stellen aan mij, of met andere vrouwen sparren als je dat fijn vindt. Iedere maandag start ik de week met tips, inspiratie, een power maandagochtend start, je kan je vragen stellen. Kan je er niet live bij zijn, dan kan je je vraag vooraf stellen en dan later terugkijken.  Je mag gebruik maken van de workshops die ik geef, deze zijn om de week. Ook krijg je direct toegang tot online trainingen die je kan doen in je eigen tijd. Als het traject klaar is kan je gewoon gezellig  blijven in de community maar stopt het vip gedeelte.

ECHT tijd voor jezelf nemen

Om je als vrouw ook echt in beweging te zetten zitten en je dus ook echt jezelf als vrouw op 1 gaat zetten, zitten er kersjes op de taart in je traject, zodat je gaat loslaten, ontspannen en voor jezelf kiest en zorgt. Speciaal zijn deze 4 heerlijke goodies zoals: Thaise yogamassage (als ik bij Laura vandaan kom ben ik compleet zen en geen paniek dit gaat met kleding aan), privé yoga les, schoonheidsbehandeling, personal training je kiest wat jij wilt, alles is voor zelfzorg.

Het resultaat: rust in je lijf, ruimte in je hoofd en richting in je leven.

Het BAM traject- Begin Altijd Met jezelf

Dit unieke allesomvattend en veranderend BAM traject is een cadeau aan jezelf en dus een investering in je eigen ik, je lijf, je gezondheid en leven en mij krijg je er gratis bij.

De investering is € 1497,- of 3 termijnen van € 499,-


Wat ik belangrijk vind als we samen het traject gaan doen is dat we een klik hebben en dat ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen, daarom wil ik eerst altijd kennismaken en voelen of we een match hebben, jij ook?


Mijn logo is een weerspiegeling van mijn werkwijze. De kleine gekleurde mozaïek steentjes maken 1 groter geheel.

Door op fysiek, emotioneel en mentaal vlak alle stukjes op zijn plek te leggen ontstaat een vrouw die zichzelf weer op een zet.

De bloem die erin zit is mijn favoriete bloem, de zonnebloem.

Dit heeft het BAM traject voor deze vrouwen gedaan.

Ik verloor mijn baan, was moe, had een slecht beeld van mezelf en kon niet stoppen met mezelf te troosten met eten. Ik zat in een cirkel waar ik niet uit kwam, een vriendin zei bel Linda eens, dat heb ik gedaan en die heeft me heel duidelijk laten zien, waar de schoen wrong, af en toe heel confronterend. Linda is een aparte coach, wij gingen lopen ipv zitten, wat ik in het begin best raar vond, maar daardoor ging ik uit mijn hoofd en kwam ik weer in beweging. Ik ben een traject gaan volgen om de stok achter de deur te hebben, dat is gelukt de stress wordt minder, voel me beter, kijk weer anders naar mezelf, ik ben nu klaar om echt los te laten en te gaan afvallen, dus ik ben erg blij!
Petra van de Heuvel

Ik was heel sceptisch en vond het heel eng om weer met mezelf bezig te zijn. Maar ik sliep slecht, vaak wakker, mijn schouders deden zeer, kon moeizaam naar de wc, maagpijn maar dacht vooral, ik zorg voor iedereen en wie zorgt er voor mij?

Ik werd op een ochtend wakker en had het gevoel dat er een vrachtwagen over me heen was gereden. Ik was op, het gesjouw moe en dacht “is dit alles?”. Ik had Linda een tijd geleden gesproken en haar oprechte belangstelling en haar energie waren me bijgebleven. Ik heb haar gebeld en de dag erop liepen we in het bos, waar de tranen eruit kwamen. Daarna hebben we een vitaliteitscheck gedaan waarmee me pijnlijk duidelijk werd waar ik was gebleven. Mijn bloeddruk werd gemeten en een voedingsanalyse werd gedaan. Ook daar werd duidelijk waar ik winst kon halen. Linda neemt de tijd, ben een traject gestart, voel me beter, heb weer grip op hoe ik het wil en stap voor stap kom ik weer thuis bij mezelf. Mijn energie is beter, slaap beter en kijk anders naar eten, voor mij en mijn gezin is er heel wat veranderd maar wel positief, voor mij was het heel waardevol, dank je Linda!

Jeanette Slaats

Wat maakt Linda nu zo bijzonder voor mij? Linda is een vrouw welke er geen doekjes omwindt en heel duidelijk is. Geen poespas of liefdoenerij. Gewoon recht door zee. Maar dat alles op de manier zoals jijzelf het aangeeft en met heel veel begrip en warmte. Ze weet waar ze over praat. Ze kan je een handvat geven welke juist jij nodig hebt en niet de zoveelste uit een dozijn.

Linda zorgt ervoor dat je eigen ik weer belangrijk word! 
Renate van Overbeek

Gaan we samen aan de slag BAM BAM stijl?