Vitaal plan voor 2023

Wat wil jij nu echt

Gratis aanmelden

Het nieuwe jaar vitaal maken

Nog twee dagen en dan zit het jaar er alweer op, voordat je het weet sta je te toasten op 2023 een super moment. Maar heb je ook een moment gepakt om het "oude" jaar te bekijken? Heb je gedaan wat jij als goede voornemens had voorgenomen toen je bijna een jaar geleden aan de oliebollen stond?

Je denkt nu misschien ja Linda nu kan ik er niks meer aan veranderen........ Dat klopt, maar je kan er wel voor zorgen dat jij voor 2023 wel je voornemens gaat halen, maar nu die op jouw lijstje staan, de dingen die voor jou belangrijk zijn, voor jouw vitaliteit en gezondheid, dat je rust krijgt in je hoofd en ruimte voor actie in je lijf, dat jij de richting gaat bepalen hoe jij het wilt.

Wat gaan we doen?
Natuurlijk het jaar uitzwaaien, want iets veranderen kan alleen als je het andere loslaat, je hebt dan je handen vrij om dat aan te pakken wat jij nodig hebt en wilt.

Dus we laten in 2022 wat van anderen is en gaan een vitaal plan maken voor 2023!
Dit plan is natuurlijk een compleet plan voor de eerste 100 dagen, dus wat zou je willen op fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal vlak en welke pro actieve factor heb jij daarvoor nodig.


Ben jij erbij? 


Wat mag je verwachten van deze workshop?

Je gaat het nieuwe jaar in met een 100 dagen plan waar jij je wel aan gaat houden, wat je helpt om vitaal en mentaal veerkrachtig te zijn, een plan wat goed voelt tot in je tenen, waarvan jij zegt hoppa 2023 kom maar op, want ik weet wat ik wil en niet wil.


Wanneer is de workshop

29

Dec
19:30 -21:00

Maak een vitaal plan voor 2023

Door: Linda Lahaije
Ja ik reserveer direct mijn plek!

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij je brandende vragen en krijg direct live antwoord!

Cadeautje voor degene die er live zijn

Deelnemers ontvangen een extra inspirerend cadeautje.

Geen opnames

Dit is een live workshop, er worden geen opnames gemaakt, dus zorg dat je aanwezig bent.

Meld je nu gratis aan