Wie is Linda?


Dynamisch en no nonsens, BAM BAM


Gevalletje niet l*llen maar poetsen 🤭

Leuk dat je hier bent om kennis te maken, mijn naam is Linda Lahaije, geboren Brabantse, getrouwd met de liefste en trotse moeder van Romy en Bart en baasje van Joep.

 Gedreven trainer, coach en eigenaar van Zijvitaal. Enthousiast, dynamisch en authentiek of gewoon aards. Houd niet van standaard programma's of iets doet omdat men zegt dat het zo hoort, maar gelooft dat we alles al kunnen maar dat we soms even een liefdevolle zet nodig hebben om weer op ons eigen pad te komen. 

 

De missie van Zijvitaal is vrouwen te ondersteunen om vitaal te blijven in hun drukke leven en te laten zien en ervaren dat dit een keuze is in zelfzorg.

Om vitaal leiderschap in te kunnen zetten, moet je eerst vitaal de leiding gaan nemen!


Linda Lahaije-

Dit doe ik op een eenvoudige manier door gewoon terug te gaan naar de basis, niet moeilijker te maken dan het is, niet pamperen, maar de regie laten nemen, met de zorg die alleen een moeder kan geven.


Iedereen heeft het over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezonde leefstijl, hierin voel ik tot in mijn tenen dat dit een gedeelde verantwoordelijkheid is die inzet vereist van zowel werkgever als werknemer, wat start bij vitaal leiderschap.

Vitaliteit is ook een keuze die je moet voelen en soms moet het eerst pijn doen voordat men een oplossing wil zien.

Mijn doel is om te voorkomen dat vrouwen uitvallen, doordat ze wel een keuze maken voor een betere privé werk balans, waarbij er ook tijd is voor zichzelf, sport, ontspanning, de boog kan niet altijd gespannen staan.

 Regelmatig wordt me pijnlijk duidelijk dat iedere stoeptegel zichzelf coach mag noemen en er meer kwaad dan goed gedaan wordt, dat is voor mij als een rode lap op een stier, want al die ervaringsdeskundigheid is tof maar dan moet je geen mensen gaan coachen als beroep.


Toen ik nog werkte als IC en eerste hulp verpleegkundige heb ik altijd allerlei opleidingen gedaan om me verder te kunnen ontwikkelen, want ik wilde groeien, mezelf uitdagen, kennis en kunde hebben de beste zijn in het vak. Voor mij is het normaal om je steeds te blijven specialiseren, kennis vergaren, om zo nog beter de mensen te kunnen helpen die ik mag begeleiden. Dus heb ik meerdere coach & trainers opleidingen en aanverwante opleidingen gedaan zoals NLP, register opleiding tot integraal leefstijl en vitaliteits coach en trainer, gespecialiseerd in vrouwen preventie en voeding.


Wat kan ik nog meer vertellen? 

Van mijn opa kreeg ik de bijnaam BAM BAM, ja die van de flinstones, die rete sterk was. Bam bam dat ben ik volledig, als ik iets doe doe ik dat met hart en ziel. 

Daarnaast ben ik brutaal eerlijk, of direct….

Dit is BAM BAM😉

 • Dat ik een klein huppeltje ben van 1.60 meter, maar groot in mijn daden. Ik doe daarmee graag mijn sterrenbeeld (stier) eer aan. De stier staat garant voor doorzettingsvermogen en enthousiasme.
 • Mijn grote hart is van Aernout, mijn grote liefde en mijn twee heerlijke superkinderen, onze hond Joep.
 • Een motto van me is, Wil je een eerlijk of een lief antwoord?
 • Ik een droom heb om in een olifanten reservaat mee te werken en die dieren te helpen.
 • Ik  graag op mijn mountainbike spring om wat kilometers rond te sjezen, mijn manier om stress kwijt te raken en te genieten met Aernout.
 • Als ik leuke muziek hoor, ik niet stil kan zitten of staan, mee ga trommelen, ik wil dan gewoon bewegen, mijn oude liefde dansen komt dan weer boven.
 • Ik hou wel van de nodige humor, ik geniet om Aernout of de kinderen te laten schrikken dat is trouwens een sport in ons gezin, ik kan schateren van het lachen tot ik krampen in mijn buikpijn heb en mijn mascara onder mijn oksels hangt.
 • Ik improviseer graag, zeker als ik aan het trainen ben, heerlijk om typetjes te gebruiken om mensen los te krijgen, te laten lachen. Soms ben ik Trees, K3, Gruella.
 • Ik graag in het bos vertoef, de natuur maakt me rustig.
 • Je mij wakker mag maken om naar het strand te gaan, nee niet om te zonnen maar heerlijk wandelen, die zoute geur opsnuiven en mezelf te verliezen in het geruis van de zee.
 • Ik heb een hekel aan JA-MAAR en PROBEREN, ik ben integer en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg en dat verwacht ik ook van een ander.
 • Ik een zwak heb voor dropballen en muntdrop.


Don't expect to see a change if you don't make one

Denk jij dat ik de coach die je kan helpen in vitaal leiderschap? En ja dat kan in leiding nemen of in leiding geven😉. Laat dan je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Zullen we kennis maken?