Wie is Linda?


Dynamisch en no nonsens, BAM BAM


Gevalletje niet l*llen maar poetsen 🤭

I did it my way, net als mijn opa

Toen ik klein was werd ik door mijn opa BAM BAM genoemd, dat was zijn koosnaampje voor mij omdat hij vond dat ik zo sterk was en dat was ik ook want toen hij voor de lol de schaal met snoepjes afpakte rukte ik de schaal doormidden, ik moest wel want dat snoep had ik van mijn opa gekregen en was daarom heilig voor mij. Mijn opa was mijn held en mijn redder, net als mijn oma beschermde ze mij zoveel mogelijk tegen de ellende die er thuis was en boden ze mij rust en liefde als ik bij hen mocht komen logeren.


Dat logeren zou van mij en van hen heel veel mogen maar dat mocht niet van mijn moeder. Tja mijn ouders waren niet erg liefdevol, mijn moeder narcistisch, pa niet bij machte, dus een goede basis om als vrouw te staan voor jezelf was er niet echt. Dus toen ik uit huis wegvluchtte was ik mezelf een tijd kwijt en begon mijn reis naar mezelf, wie ben ik wat wil ik.

Toen ik weer lekker alles op de rit had een leuke lieve hond en een heerlijk huis, kreeg ik dan toch weer de kolder in de kop gekregen om nog een laatste keer te proberen het contact te herstellen met mijn moeder.

Want ik had jaren daarvoor alle contact verbroken omdat ik eraan onderdoor ging, maar ik hoopte ondanks dat ik toen begin 30 was toch nog steeds op een liefdevolle relatie (what was I thinking). In die tijd fors kwetsbaar en hopende op, kwam daar een oude bekende en mijn moeder vond hem geweldig en oh wat wilde ik graag haar goedkeuring hebben. Lang verhaal kort ik trouwde met hem en op zijn zachts gezegd was dat niet super succesvol en na dik 5 jaar heb ik de stekker eruit getrokken.


Op een ochtend werd ik wakker en dacht holy sh*t waar ben ik gebleven, die Linda die lekker in haar vel zat, blaakte van het zelfvertrouwen, 3-4 x per week sportte, wist wat ze wilde en niet wilde, waar is die leuke vrouw gebleven met humor, krachtig en trots, ik was mijn eigen ik verloren, daar stond ik dan met de twee liefste en gaafste kinderen van de wereld, een mega gave hond, niet meer weten of ik van voor of van achteren leefde.

Het was mijn oma die me aanpakte, toen ik bij haar zat te huilen, ik kreeg haar beroemde zakdoekjes met 4711 luchtje en ze zei de legendarische woorden Lindeke ik zou willen dat ik een toverstafje had, maar weet je je bent niks kwijt je hebt alleen jezelf nodig en een beetje BAM BAM dat was voor mij weer het begin van mezelf onder die dikke laag modder vandaan te trekken (die ik er door anderen op had laten smeren) en weer te gaan leven zoals ik het wilde en dit met een stukje f*ck it gevoel, trouw aan mezelf en vitaal en lekker in mijn vel.

Waar de pijn zit, zit ook de oplossing

BAM BAM= Begin, Altijd Met jezelf.


Tijdens mijn eigen reis werd me pijnlijk duidelijk dat iedere stoeptegel zichzelf coach mocht noemen en dat ik zelf figuurlijk bloedend de straat weer op ben gestuurd en er meer kwaad dan goed gedaan was. Achteraf werd daar een zaadje geplant want dat was en is nog steeds mijn grootste irritatie al die zelfbenoemde coaches, die de ballen verstand hebben van wat er komt kijken bij coachen, zonder gedegen opleiding dat kan er bij mij niet in je werkt wel met mensen die vaak heel kwetsbaar zijn.


Toen ik nog werkte als IC en eerste hulp verpleegkundige heb ik steeds allerlei opleidingen gedaan om me verder te kunnen ontwikkelen, want ik wilde groeien, mezelf uitdagen, kennis en kunde hebben in het vak wat ik zo mooi en gaaf vind, het coachen van vrouwen. Dus heb ik meerdere coach & trainers opleidingen en aanverwante opleidingen gedaan zoals NLP, integraal leefstijl en vitaliteits coach, gespecialiseerd in vrouwen, preventie en voeding.


Doordat ik gelukkig wel de liefde van mijn leven vond, die me in alles steunde, geloofde in mij, me groter maakte (ja dat is fijn voor een kleine kabouter van 1 meter 60😛) me gewoon mezelf liet zijn ja ook als ik brutaal eerlijk of direct was of hoe je het wil noemen, me de kans gaf om mezelf te mogen ontdekken en te starten met mijn eigen coach praktijk BAM BAM stijl, groeide ik niet alleen als vrouw, mens maar ook als coach en trainer.


Ook als coach mag (lees moet) je groeien en jezelf blijven uitdagen met opleidingen, cursussen etc. want ook ik loop soms nog tegen dingen aan en daar wil ik geen jaren last van hebben, dus pak ik het aan, dat is ook wel een stuk wat ik verwacht van de vrouwen die ik coach, actie ondernemen, want aan ja maar en proberen heb ik een broertje dood, je moet het wel aan gaan ook als het soms pijn doet, want daar zit de oplossing en ik kan het niet voor je doen maar wel met je!

null


Mijn werk maakt me regelmatig duidelijk dat vrouwen zichzelf veel te lang wegcijferen, zichzelf laten bedekken met de shit van een ander, te lang maar doorgaan omdat ze sterk willen/moeten zijn, niet kiezen voor zichzelf, zichzelf op plek 100 zetten want ieder ding gaat voor, veel te lang met ellende blijven leuren die niet van hen is, van hun gezondheid een to do lijstje maken, maar door blijven modderen tot hun lijf signalen gaat geven, door blijven trutten tot de bom barst in of rond hen.


Dagelijks ben ik mega dankbaar dat ik mensen op mijn pad kreeg die kennis en kunde hadden en me verder hielpen tot waar ik nu sta en ja ook heb ik sommige coaches of trainers hartstochtelijk niet aardig gevonden, maar ze brachten me naar een plek waar ik naar op zoek was (mezelf), lieten me verder kijken dan ik zelf kon, voelen waar de pijn zat, loslaten wat niet van mij was, mijn zelfopgelegde belemmeringen in de kliko gooien, me in mezelf geloven zodat mijn zelfvertrouwen terug kwam waardoor ik beter voor mezelf zorgde en dus keuzes ging maken die goed voor mij waren, dat wil ik ook betekenen voor de vrouwen die ik coach, je hoeft me niet altijd aardig te vinden, want ik help je met wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat jij wilt.

Dit is BAM BAM😉

 • Dat ik een klein huppeltje ben van 1.60 meter, maar groot in mijn daden. Ik doe daarmee graag mijn sterrenbeeld (stier) eer aan. De stier staat garant voor doorzettingsvermogen en enthousiasme.
 • Mijn grote hart is van Aernout, mijn grote liefde en mijn twee heerlijke superkinderen, onze hond Joep.
 • Een motto van me is, Wil je een eerlijk of een lief antwoord?
 • Ik een droom heb om in een olifanten reservaat mee te werken en die dieren te helpen.
 • Ik vroeger zei dat ik van een indianenstam kwam (en ik dat stiekem ook hoopte) en dat ik stiekem best vaak dingen automatisch doe die indianen stammen ook doen, misschien toch in een vorig leven……
 • Ik wel spiritueel ben, maar niet met die geitenwollensokken of sandalen, want ik wil wel blijven aarden.
 • Als wij eters krijgen ik altijd veul te veul kook en maak, want ik wil nooit dat mensen iets tekortkomen, liever te veel dan te weinig.
 • Wij twee huis merels hebben die ik namen geef, Mia en Franske.

 • Ik met mijn kinderen een sneeuw engel maak in het park, en heb dan echt de poep of iemand er wat van zou vinden I really don ‘t care (niet meer), of een sneeuwpop maak en daarna een sneeuwballen gevecht.

 • Ik  graag op mijn mountainbike spring om wat kilometers rond te sjezen, mijn manier om stress kwijt te raken en te genieten met Aernout.


null


 • Als ik leuke muziek hoor, ik niet stil kan zitten of staan, mee ga trommelen, ik wil dan gewoon bewegen, mijn oude liefde dansen komt dan weer boven.

 • Ik hou wel van de nodige humor, ik geniet om Aernout of de kinderen te laten schrikken dat is trouwens een sport in ons gezin, ik kan schateren van het lachen tot ik krampen in mijn buikpijn heb en mijn mascara onder mijn oksels hangt.

 • Ik improviseer graag, zeker als ik aan het trainen ben, heerlijk om typetjes te gebruiken om mensen los te krijgen, te laten lachen. Soms ben ik Trees, K3, Gruella.
 • Ik graag in het bos vertoef, de natuur maakt me rustig, maar het maakt me ook een soort van reddingswerker, want als een boom om is gereden en wel een steuntje kan gebruiken of water tekort heeft dan komt mijn zorg gen razendsnel boven.
 • Je mij wakker mag maken om naar het strand te gaan, nee niet om te zonnen maar heerlijk wandelen, die zoute geur opsnuiven en mezelf te verliezen in het geruis van de zee.


 • Zondag ochtend ons moment is, heerlijk samen met de kinderen ontbijten en samen buikpijn van het lachen hebben, zeker als we er wat rondjes 30 seconds achteraan plakken en ik samen met mijn dochter van alles probeer uit te leggen.
 • Ik zonder leesbril niks meer kan lezen en als een mol in het daglicht kan kijken dan.
 • Ik heb een hekel aan JA-MAAR en PROBEREN, ik ben integer en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg en dat verwacht ik ook van een ander.
 • Ik een zwak heb voor dropballen en muntdrop.
 • Ik nog een extra kindje heb en dat is voeding. Ik ben erg bewust bezig met voeding omdat ik weet dat 80% van alle klachten voeding gerelateerd zijn. Ik eet bewust vegetarisch, ondanks dat ik een frikadel erg lekker vond.Daarnaast ben ik brutaal eerlijk, of direct….
Voel jij dat NU jouw tijd is?

Als jij toe bent aan een stuk verandering, je in actie wilt komen, je brutaal eerlijk aan de slag wilt gaan, dan is de eerste stap dat we kennis maken. Daarom wil ik je vragen of je hieronder het contactformulier in wilt vullen, dan zitten wij binnen no time samen aan een virtueel bakkie zodat jij weer rust in je hoofd, ruimte voor jezelf en richting in je leven krijgt, BAM BAM stijl.

Voor mij is het namelijk essentieel dat ik 100% voel dat wij een match zijn en dat ik weet dat ik de juiste persoon voor jou ben, als dat niet is ga ik samen met je verder zoeken naar iemand die wel bij je past. We gaan namelijk samen een reis beginnen, die tijd en energie kost en ik geef je het allerbeste van mezelf om zo het allerbeste uit jou te halen en dan moet het wel van beide kanten goed voelen.

Ben je klaar om BAM BAM te ontmoeten?