Log hier in voor de vitale vrouwen community

Nog geen lid? lees dan hieronder verder.

Inloggen of account aanmaken vitale vrouwen community
Geheel gratis inspiratie, tips en tools

Lid worden van de vitale vrouwen community


Kennis is het enige wat zich vermenigvuldigd als je het deelt😊

De vitale vrouwen community, is speciaal voor vrouwen en voor mij een wens die uitkomt.  Al langere tijd wilde ik een plek waar vrouwen die aan de slag willen of bezig zijn met vitaliteit en leefstijl terecht kunnen. Ook voor de vrouwen die ik coach op 1 plek terecht kunnen voor hun vragen, ondersteuning, een plek waar back up is, informatie die je verder kan helpen, een plek om elkaar te ontmoeten en te verbinden.

Een plek om kennis te delen, trainingen te geven, waar we elkaar kunnen helpen. 

Voor mij is het een plek waar vrouwen zichzelf terug kunnen vinden, zich gehoord, gezien, erkend en gewaardeerd worden om de stappen die ze zetten om weer thuis te komen bij zichzelf om zo weer vitaal en trouw aan zichzelf te zijn.

Dit komt aan bod in de community en nog veel meer.....

Vitale start v/d week

Iedere maandag ochtend start ik om 09:00 in de community met de vrouwen power start vol inspiratie, tips om de week goed te beginnen.

Workshops

Twee maal per maand is er een gratis workshop in de agenda staat wanneer en welk onderwerp. Super simpel.

Voeding

Allerlei delen van voeding komen aan bod, ook neem ik je mee op een etiketten safari, want als je weet wat je eet, kan je vele betere keuzes maken voor je gezondheid.

Mentale veerkracht

Vele processen starten in je hoofd, sommige goed maar vele belemmeren je, je gedachtes kunnen zomaar een loopje met je nemen, daarom is mentale veerkracht belangrijk om zo de hobbels van het leven aan te kunnen.

Beter slapen

Veel vrouwen slapen slecht, zijn veel wakker, slapen niet door, wat kan je hieraan doen, wat helpt je en wat niet. Als je slecht slaapt gaan er vele processen mis waar jij als vrouw veel last van kan hebben.

Wat wil jij en hoe ga je dat doen en halen

Alles hangt of staat met het maken van keuzes, als je het ene kiest kan je het andere niet doen, hoe zorg je ervoor dat je kiest wat jij wilt en dat dan ook nog zonder je schuldig te voelen.

Loslaten

Loslaten wat je belemmert en niet meer dient, je verleden, je gedachtes, de beperkende overtuigingen, wat niet van jou is moet je bij de ander laten.

Bewegen

We weten allemaal dat het goed is maar hoe ga je starten, hoe ga je door en wat is nu goed voor vrouwen.

Zelfliefde-zelfzorg-zelfwaardering

Alles wat jij als vrouw nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen

De vitale vrouwen community is onderdeel van zijvitaal

Vitaal en trouw aan jezelf zijn blijft een onderwerp wat dagelijks aandacht nodig heeft, want je blijft steeds andere uitdagingen tegenkomen.

Om vitaal en trouw aan jezelf te zijn, is het daarom een "must" om lekker in je vel te zitten en niet alleen op fysiek vlak, want gezondheid start in je hoofd en niet in de koelkast😉 Daarom besteed ik in de community wat meer aandacht aan mentale veerkracht, emotioneel en sociaal vlak, want als je daar trouw aan jezelf bent, gaat vitaal worden een stuk eenvoudiger.

In de Vitale vrouwen praat community besteed ik natuurlijk ook aandacht aan voeding, ontspanning, slapen, bewegen, gewoon alles wat je nodig hebt als vrouw voor een gezonde leefstijl.

Iedere maand komt er weer wat anders aan bod, je kan je vragen stellen, je ervaringen delen, tips geven en elkaar helpen en ondersteunen, om een  gezonde leefstijl en vitaliteit te krijgen.

Lid worden en zijn van de vitale vrouwen community is gewoon gratis en kan je van alles gebruik maken. Daarnaast zijn er diverse trainingen die ik los aanbied, deze zijn tegen betaling, maar dat is aan jou, jij bepaalt zelf of je dat wilt of niet, makkelijk toch?

Dan vergeet ik bijna nog te vertellen dat alles ook gewoon toegankelijk is via de handige huddle app, makkelijker kan ik het niet maken. je vind me onder mijn logo.

Gaaf  Linda, ik wil graag lid worden!


Het is gratis, het kost je alleen de moeite

In de vitale vrouwen community sta je er nooit alleen voor. Je kunt al jouw vragen stellen en regelmatig ontvang je extra tips en inspiratie. Met de handige app voor jouw telefoon blijf je altijd verbonden! Een greep naar de mogelijkheden.....

Ontmoeten

Andere vrouwen ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Je ervaringen delen, je plannen, je hobbels en successen, samen voorrust in je hoofd, ruimte voor jezelf en richting in je leven.

Inspiratie op doen

Laat je inspireren door de andere vrouwen, deel je ervaringen en leer van elkaar. Doe inspiratie op in de workshops, E-learning, start van de week etc.

Vragen stellen

Stel zoveel vragen als je wilt, je krijgt altijd antwoord van mij of van iemand van de vitale vrouwen kring. Want geen enkele vraag is dom, alleen als je deze niet stelt.

Succes vieren

Het allerbelangrijkste is om samen je succes te vieren, laat horen wat je hebt gedaan en daar inspireer je ook weer andere vrouwen mee.

Challenges

Ieder kwartaal is er een challenge waar je aan mee kan doen, steeds om je te helpen een stap dichterbij je doel te komen.

Leren

Twee maal per maand zijn er workshops met steeds een ander thema. En vele gratis tools, die je kan gebruiken om je doel te bereiken.
leefstijl en vitaliteits coach en trainer

Vrouwen power, hey ik ben Linda

Bijna 25 jaar heb ik gewerkt als gespecialiseerde verpleegkundige op de intensive care en de eerste hulp, een prachtige tijd waarin je als team mensen helpt om beter te worden, maar dat begon steeds meer te wringen, want waarom niet zorgen dat mensen niet ziek worden? Is gezondheidszorg niet zorgen voor gezondheid? Voor mij wel want voorkomen is nog altijd veel beter dan genezen.

Daarom startte ik als voedingscoach, mensen ondersteunen met beter en gezonder eten en ook een gezonder gewicht te krijgen. Maar wat ik merkte is dat ik van alles kon vertellen maar als het in de kop niet goed zit het met de kont niet goed komt. 

Dus miste ik iets wezenlijks in mijn ondersteuning aan vrouwen en dat was het mentale stuk, wat vaak samen gaat met het sociaal emotionele, want als je nog onverwerkt verdriet, belemmerende overtuigingen, laag zelfbeeld of wat dan ook hebt wat je nog in de weg zit je dan kan je van alles proberen maar dan gaat het niet werken.

Daarom besteed ik meer tijd aan het mentaal en emotionele stuk om zo de vrouwen die ik coach sterker te laten staan voordat het fysieke stuk wordt opgepakt, want ik wil dat je een joehoe ervaring hebt en dat is als je eerst weet wie je bent en waar je voor staat en dus trouw aan jezelf bent.

Voor mij is de vitale vrouwen community een extra ondersteuning voor vrouwen die meer uit het leven willen halen dan het gaat wel, maar die zichzelf weer op 1 willen zetten en zeggen het gaat super want ik voel me vitaal en fit 💪.

EN samen sta je veel sterker!

  Meer over Linda

De vitale vrouwen community zorgt ervoor dat je de stappen blijft zetten, zodat je vooruit blijft gaan!