Op school leer je een vak, maar niet hoe je moet leven


coach traject onder moeders vleugels wat zorgt dat je vitaal en mentaal veerkrachtig bent.

Op school begint het moeten al, toetsen, examens, onderzoeken doen, de druk om te presteren is enorm, en begrijp me niet verkeerd daar is niks mee, alleen moet er wel een goede privé - werk balans zijn, want anders houdt het een keertje op.

We leren wat we allemaal moeten, alle competenties en vaardigheden passeren de revue, alleen wordt er niks geleerd om te leven naast een baan en hoe daar een goede balans in te houden. Want inspanning kan niet zonder ontspanning, en een gezonde vitale balans op fysiek en mentaal gebied.

Op school leer je niet te leven en al helemaal niet hoe je met je eigen leven moet omgaan. Je leert van alles, maar niet wat je echt nodig hebt voor jezelf, helaas start dit al in het basisonderwijs en als je eenmaal je studie klaar hebt en kan gaan werken, weet je heel veel wat je allemaal moet doen, moet kunnen, maar waar blijf jij in al dat moeten?

Om naast al dat moeten trouw te blijven aan je eigen behoeftes die superhard nodig zijn om de balans te houden is er een (h)eerlijk traject en dat is onder moeders vleugels.

Een traject wat je weer thuisbrengt bij de basis namelijk jezelf. Onder moeders vleugels kan je in alle veiligheid weer je rust vinden, ruimte voor jezelf nemen, zodat je weer de richting van je leven hebt en aan de slag gaat om die broodnodige balans te vinden en te behouden, zodat je vitaal en mentaal veerkrachtig bent in een wereld die veel van je vraagt.

tijd voor jezelf

Rust

Eerst gaan we rust creëren, want dan krijg je overzicht en komt er ruimte in je hoofd en voor je lijf.

volledig in actie

Ruimte

Die ruimte in je hoofd geeft ruimte om in beweging te  komen voor vitaliteit zodat je betere keuzes gaat maken voor jezelf.

Richting

Als je rust en ruimte hebt, en je vitaler voelt, komt er ook een krachtiger brein die je  de richting geeft om op je eigen pad te blijven en je dus mentaal veerkrachtig bent.

Leren leven is ook een vak

Als moeder van 2 pubers, vind ik het al jaren om te janken wat ze leren op school, alles van geschiedenis, talen en aardrijkskunde, maar een kaart van het leven krijgen ze niet.  


Ook tijdens een vervolgstudie is er geen aandacht voor hoe je moet leven, je balans moet bewaren tussen je privé en je werk, hoe je gezond kan eten, hoe je moet ontspannen en dus ontladen van alle inspanning, hoe je goed kan slapen, waarom je zou bewegen, alle ingrediënten om lekker in je vel te zitten, worden niet geleerd.


Terwijl je als jong volwassene juist dit soort dingen heel hard nodig hebt zodat je een gezonde weerstand kan opbouwen om bestand te zijn tegen een veeleisende maatschappij, daarom neem ik je graag onder moeders vleugel, zodat je vitaal en mentaal veerkrachtig bent.

Renate vd Camp

Blije klant

Dankzij Linda weet ik weer hoe ik in het leven wil staan! Zonder poespas houdt Linda de spiegel voor welke veel vrouwen onder ons soms nodig hebben.

Alleen wanneer ik lekker in mijn vel zit, zal de omgeving dat ook op een positieve manier ervaren en Linda heeft mij daar bij geholpen. een vakvrouw ten top!

1000x dank daarvoor 💋

Don't expect to see a change if you don't make one!

lachen is gezond

Als je onder moeders vleugels vandaan vliegt heb je dit 

 • Je bent fit en vitaal waardoor je de goede weerstand hebt die ervoor zorgt dat je bestand bent tegen de uitdagingen die je tegenkomt.
 • Je hebt balans tussen privé en werk doordat je steeds als een adelaar boven je dag blijft hangen, waardoor je snel opmerkt wanneer je te ver gaat en stuurt dan meteen bij.
 • Je zegt nee zonder je schuldig te voelen.
 •  Je bent en blijft trouw aan jezelf ook al vinden anderen dat lastig.
 • Je straalt van het zelfvertrouwen, omdat je rust in je hoofd hebt, ruimte voor jezelf en richting in je leven.
 • Je vertrouwt op jezelf, omdat je weet wie je bent en waar je voor staat.
 • Die onrust in je buik heb je alleen nog als je in de achtbaan gaat.
 • Je geeft aan wat JIJ nodig hebt om gelukkig te zijn en neemt met minder geen genoegen.
 • Je luistert naar je gevoel en de signalen die je lichaam geeft en onderneemt meteen actie als je een van de signalen herkent.
 • Je staat op nummer 1 van je eigen to do lijstje 
 • Je bent vitaal, want een vitaal lijf is een vitaal brein.


Kortom je bent vitaal en bezit de mentale veerkracht zodat je de uitdagingen die het leven je geven aankan.

Dit zit er onder moeders vleugels

Bewezen coaching

Tijdens het traject hebben we samen 8 coach sessies van 1-1.5 uur, waarin we op pad gaan, wandelen in het bos, zo ga je veel makkelijker uit je hoofd en in je lijf.


Niks geen saai kantoor nee in beweging komen, actie zodat je hart gaat spreken en niet je hoofd.

Al je sessies mag je gebruiken als coaching, maar je mag er ook twee gebruiken voor bijvoorbeeld een voedingsanalyse en advies.

Actief aan de slag

Tijdens dit coach traject krijg je opdrachten die je thuis gaat doen, die jou in beweging zetten en houden, zodat je echt gaat loslaten en kiezen voor jezelf.


Alleen praten geeft geen blijvend resultaat, je zal echt in actie moeten komen, dingen in de praktijk brengen, jezelf prikkelen, voelen, ervaren en het ook echt aangaan, want geen actie is geen echte (blijvende) verandering.

Met extra hulp in je broekzak of handtas

Deze community is een extra ondersteuning naast de coach sessies, hier kan je tijdens het traject als vip privé je vragen stellen aan mij, extra hulp vragen, en daarnaast allerlei handige tips en inspiratie vinden die je ondersteunen in je proces.


De community zit ook gewoon in een handige Huddle app, dus een klik of swipe verwijderd van hulp.

 Als het traject klaar is kan je gewoon gezellig  blijven in de community  als back up om je vragen te stellen, want ik laat je niet los, maar stopt het vip gedeelte.

Online video's 

In de vitale vrouwen community staan diverse online video's die je kan kijken en doen wanneer jij daar behoefte aan  hebt, steeds met uitwerkbladen, om je gedachte te laten stromen, en van je af te schrijven.

Onderwerpen als slapen, ontspannen, loslaten, voeding, beweging, grenzen, kernwaardes, etc.

Q & A

2 x per maand is er een Q & A, hiervoor kan je vooraf een vraag mailen die je beantwoord wil hebben.  Zo heb je steeds de mogelijkheid om live contact te hebben.

Workshops 

Voor extra inspiratie en ondersteuning kan je 2 x per maand deelnemen aan workshops, deze zijn online met uiteenlopende onderwerpen.

Het resultaat: rust in je lijf, ruimte in je hoofd en richting in je leven, waardoor je vitaal en mentaal veerkrachtig bent.

Het onder moeders vleugels traject

Dit unieke allesomvattend en veranderend traject is een vitale ondersteuning  en een investering in de vrouwen van je bedrijf, zodat ze vitaal en mentaal veerkrachtig blijven voordat ze uitvallen. Door dit traject komt er een verandering die niet alleen de vrouwen ondersteunen, maar ook het bedrijf, want deze vitale mindset heeft effect op het werkplezier, productiviteit en beduidend minder verzuimen.


Daarnaast ben je als bedrijf een stuk aantrekkelijk omdat jij wel je mensen het gevoel geeft dat ze gehoord, gezien en gewaardeerd worden, waardoor ze graag bij je werken en dat is dan weer een mooie win win situatie in een krappe arbeidsmarkt.


De investering is € 2997,- ex btw


Tip: laat de mensen uit een team samen het traject volgen, hierdoor kunnen ze elkaar ondersteunen, stimuleren en motiveren ook als het traject voorbij is, dit geeft een groot rimpel effect op iedereen, ook buiten het team.


Mijn logo is een weerspiegeling van mijn werkwijze. De kleine gekleurde mozaïek steentjes maken 1 groter geheel.

Door op fysiek, emotioneel en mentaal vlak alle stukjes op zijn plek te leggen ontstaat een vrouw die zichzelf weer op een zet.

De bloem die erin zit is mijn favoriete bloem, de zonnebloem.

Dit heeft het onder moeders vleugels traject voor deze vrouwen gedaan.

Na jaren studeren, hard werken en mezelf veel ontzeggen, kreeg ik mijn droombaan en een ding wist ik zeker, ik ging laten zien dat ik het waard was en alles kon, want ja 36 uur was een stuk minder dan mijn studie. Leuke collega’s, gave start, echt werk wat bij me paste…. Maar stilletjes ging ik langer door, nam minder pauze, in de avond nog mijn laptop open want ik wilde laten zien dat ik het kon en die baan waard was. Ik ging slechter slapen, kon in de ochtend mijn bed niet uit, sloeg het ontbijt over en nam dan een koek of iets anders wat snel voorhanden was, lunchen wist ik niet meer wat dat was, snel een blikje red bull en een wafel, op de bank viel ik in slaap, ik was mezelf en mijn privéleven helemaal kwijt en weet je ik had niks door, tot mijn vriend zei Pascal dit kan zo niet meer, we doen niks meer leuks, je bent moe, waar heb jij jezelf achtergelaten? Mijn vriend had van Linda gehoord en ben bij haar gestart, gelukkig voordat ik echt uitviel, maar wat koste het me een moeite. Linda bracht de rust en een liefdevolle hulp zoals alleen een moeder dat kan en zo nu en dan een schop onder mijn kont, ze leerde me wat ik nooit had geleerd voor mezelf zorgen, vitaal lichaam is een vitaal hoofd, als ik even vastloop hoor ik haar in mijn hoofd en dan trap ik op de rem. Nu ben ik vol zelfvertrouwen, voel me fit en zit gewoon lekker in mijn vel en zet mezelf op 1, een echte aanrader en ik denk ook super om dit als team te doen.

Pascal

Ik was heel sceptisch en vond het heel eng om weer met mezelf bezig te zijn. Maar ik sliep slecht, vaak wakker, mijn schouders deden zeer, kon moeizaam naar de wc, maagpijn maar dacht vooral, ik zorg voor iedereen en wie zorgt er voor mij?


Ik werd op een ochtend wakker en had het gevoel dat er een vrachtwagen over me heen was gereden. Ik was op, het gesjouw moe en dacht “is dit alles?”. Ik had Linda een tijd geleden gesproken en haar oprechte belangstelling en haar warme energie waren me bijgebleven. Ik heb haar gebeld en de dag erop liepen we in het bos, waar de tranen eruit kwamen. Daarna hebben we een vitaliteitscheck gedaan waarmee me pijnlijk duidelijk werd waar ik was gebleven. Mijn bloeddruk werd gemeten en een voedingsanalyse werd gedaan. Ook daar werd duidelijk waar ik winst kon halen. Linda neemt de tijd, ben een traject gestart, voel me beter, heb weer grip op hoe ik het wil en stap voor stap kom ik weer thuis bij mezelf. Mijn energie is beter, slaap beter en kijk anders naar mezelf er is veel veranderd maar wel positief, voor mij was het heel waardevol, dank je Linda!

Jeanette Slaats

Wat maakt Linda nu zo bijzonder voor mij? Linda is een vrouw welke er geen doekjes omwindt en heel duidelijk is. Geen poespas of liefdoenerij. Gewoon recht door zee. Maar dat alles op de manier zoals jijzelf het aangeeft en met heel veel begrip en warmte. Ze weet waar ze over praat. Ze kan je een handvat geven welke juist jij nodig hebt en niet de zoveelste uit een dozijn.

Linda zorgt ervoor dat je eigen ik weer belangrijk word! 
Renate van Overbeek

Gaan we samen voor minder uitval en meer vitaliteit en mentale veerkracht?