Maak samen met mij een

vitaal plan voor 2023 wat wel werkt

 

Ja Linda ik wil een vitaal plan voor 2023

Maak samen met mij een vitaal plan wat wel gaat werken, zodat jij gewoon rete lekker in je vel zit in het nieuwe jaar.

Nog een paar dagen en dan zit het jaar er alweer op, voordat je het weet sta je te toasten op 2023 een super moment. Maar heb je ook een moment gepakt om het "oude" jaar te bekijken? Heb je gedaan wat jij als goede voornemens had voorgenomen toen je bijna een jaar geleden aan de oliebollen stond?

Je denkt nu misschien ja Linda nu kan ik er niks meer aan veranderen........ Dat klopt, maar je kan er wel voor zorgen dat jij voor 2023 wel je voornemens gaat halen, maar nu die op jouw lijstje staan, de dingen die voor jou belangrijk zijn, voor jouw vitaliteit en gezondheid, dat je rust krijgt in je hoofd en ruimte voor actie in je lijf, dat jij de richting gaat bepalen hoe jij het wilt.

Wat gaan we doen?
Natuurlijk het jaar uitzwaaien, want iets veranderen kan alleen als je het andere loslaat, je hebt dan je handen vrij om dat aan te pakken wat jij nodig hebt en wilt.

Dus we laten in 2022 wat van anderen is en gaan een vitaal plan maken voor 2023!

Dit plan is natuurlijk een compleet plan voor de eerste 100 dagen, dus wat zou je willen op fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal vlak en welke pro actieve factor heb jij daarvoor nodig.


Wat mag je verwachten van deze masterclass?

Je gaat het nieuwe jaar in met een 100 dagen plan waar jij je wel aan gaat houden, wat je helpt om fysiek en mentaal mentaal veerkrachtig te zijn, een plan wat goed voelt tot in je tenen, waarvan jij zegt hoppa 2023 kom maar op, want ik weet wat ik wil en niet wil.

Deze masterclass is mega praktisch : dus vastpakken, aankijken wat er is en niet is, loslaten wat je niet meer dient, nieuw plan maken.

  • Je start met een vitaliteitscheck, dit is je uitgangswaarde en weet je meteen waar jij mag loslaten en meer voor jezelf mag gaan kiezen.
  • Wat wil je anders in 2023, waarom is het vorig jaar niet gelukt en hoe het nu wel gaat lukken.
  • We gaan je kernwaardes onder de loep nemen, welke zijn nu echt belangrijk voor je, als je dit duidelijk hebt is je plan veel makkelijker vol te houden.
  • Loslaten wat je niet helpt of heeft geholpen.
  • Plan maken, op welk gebied(en) wil jij een verandering? Fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel of meer in de actie?


null

Wordt het nu wel jouw jaar??

Heel vaak hoor ik ja Lin 2023 wordt echt mijn jaar, dit jaar gaat het wel lukken, en als ik dan vraag wat ze gaan doen en vooral anders gaan doen dan eerdere jaren zeggen ze niks, maar ik voel dat het nu wel gaat lukken…. Wat gaat je dan helpen dat het wel gaat lukken? Wat heb je veranderd dat het nu een succes wordt?  Welke dingen ga je nu anders doen? Want niks veranderen en een andere uitkomst verwachten ook al is het kerst is niet heel handig denk ik. En om te voorkomen dat je na 12 dagen de handdoek in de ring gooit, want ja zolang houden de meeste mensen hun voornemens vol.

Wil je dat 2023 echt jouw jaar wordt? 


Zullen we samen dat plan gaan maken?

Een plan zodat 2023 voor jou gaat werken! Een realistisch en praktisch plan, nee geen plan met 100 wensen, nee een 100 dagen plan.

Elke verandering start met een wens, een wens die je voelt, waar het ergens pijn doet want anders komt er geen wens en geen verandering.

Welke wens heb jij???? Waarvan jij voelt als dat toch eens zou lukken, of als ik daar eens vanaf zou zijn, als ik me zo eens vol zelfvertrouwen zou voelen, of als ik me mentaal veerkrachtig zou voelen, fit en energiek, me zou kunnen verbinden met mezelf en dan ook met anderen, als ik dat oude stuk eens zou kunnen loslaten, als ik eens……. Vul maar in wat jij nu echt zou willen.

Om het jaar goed af te sluiten maar nog beter te kunnen starten ga ik iets totaal anders doen en dat is de masterclass een plan dat werkt voor jou.

null

 

Wanneer: Donderdag 29 december van 10:30-12:30

Waar: Online via zoom

Wat heb ik nodig? Goede zin, pen en papier, je vooraf ingevulde vitaliteitscheck en de start met je kernwaardes, beide ontvang je direct als jij je plek vastlegt.

En dan? Je ontvangt een uitwerkboek, hierin staat alles wat je nodig hebt om je 100 dagen tot een succes te brengen en als je de eerste 100 dagen goed doet dan gaat het automatisch daarna. Enne om het goed te blijven doen na de eerste 100 dagen gaan wij dus een megaplan maken praktisch en eenvoudig.

Wat kost dat? Deze masterclass kost je een minimale investering van slechts € 27, euro, dit is dus incl. een uitwerkboek, twee uur coaching van mij en een plan wat werkt zodat 2023 wel brengt wat jij je voorneemt! En als je erbij bent heb ik een mega te gek supergaaf aanbod voor je, eentje waarvan ik zelf kriebels in mijn buik krijg, gelukkig wordt en waarvan ik heel zeker weet dat jij zegt wow dat ik nog eens een nieuwjaarscadeau, dus klik hier voor je plek te claimen.


Wat kan ik dan? Als je samen met mij jouw plan gaat maken, heb je een simpel uit te voeren plan, wat praktisch is en als je de stappen vooraf volgt een plan wat echt werkt en jij dus eindelijk dat doel wel haalt, daarom ga je vooraf eerst wat dingen doen o.a. de vitaliteits check en aan de slag met je kernwaardes, zodat je vooraf weet waar je staat en kan kijken waar je naar toe wilt, dan kunnen we de tijd samen benutten voor het plan.

We gaan vastpakken, loslaten en opnieuw bouwen, met een plan op zak waardoor je rust in je hoofd krijgt, ruimte voor jezelf en richting in je leven en 2023 wel jouw jaar wordt en je fysiek en mentaal vitaal bent en blijft.


Claim nu je plek want de masterclass start over: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wanneer is de masterclass?

29

Dec
10:30-12:30

Maak een vitaal plan wat wel werkt voor 2023

Door: Linda Lahaije

Inclusief LIVE Q&A

Aan het einde is er nog gelegenheid om je brandende vragen te stellen.

Cadeau voor degene die er live zijn

Deelnemers ontvangen een mega cool cadeau al zeg ik het zelf, zodat jij een top jaar gaat krijgen!

Geen opnames

Dit is een live masterclass, er worden geen opnames gemaakt, dus zorg dat je aanwezig bent, zeker voor het mega aanbod op het einde.