Kernwaardenlijst

 

Don't expect to see a change if you don't make one!

Kernwaardes

Weet jij wat je kernwaardes zijn? Jouw kernwaarden zeggen veel over wie jij bent. Als je jouw kernwaarden helder hebt ben je jezelf en laat je je niet leiden door dingen die anderen belangrijk vinden.

Het kennen van je kernwaarden geeft je zelfvertrouwen en vergroot je eigenwaarden en zelfrespect, waardoor je dus gewoon ja zegt tegen jezelf en dus sterk bent in voor jezelf zorgen.

Keuzes durft te maken die goed voor jou zijn, je niet laat afleiden van wat belangrijk voor je is, het je dus niks uitmaakt wat een ander van je vindt of denkt, want jij weet wie je bent en waar je voor staat en dus wat belangrijk voor je is.


Een van mijn kernwaardes is bijvoorbeeld authenticiteit, dus what you see is what you get, ik ga me niet anders voordoen dan ik ben en ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.

Ontdek jouw kernwaardes en vergeet niet wat belangrijk voor je is want als je niet weet waar je voor staat wie ben jij dan?

Hier is de lijst, kijk hierbij naar hoe je het nu wilt en niet wat je ouders, partner, vrienden willen!


spreuk van Linda-zijvitaal

Print je lijst uit en arceer de kernwaardes die voor jou belangrijk zijn en dus niet voor iemand anders. Voel wie je bent of waar jij voor staat, gewoon wat enorm belangrijk is voor jou! Na een dag kijk je er nogmaals naar, voel welke ECHT bij je passen, doe dit meerdere dagen achter elkaar tot je er maximaal 5 overhoudt, dan heb je jouw kernwaardes te pakken, dit is je fundering en daar leef je naar.