Hoe sluit jij het jaar 2017 af?
Linda Lahaije
29 december 2017 

Hoe sluit jij het jaar 2017 af?

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" background_color="" background_image="" background_position="center center" background_repeat="no-repeat" fade="no" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" video_mp4="" video_webm="" video_ogv="" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_loop="yes" video_mute="yes" overlay_color="" video_preview_image="" border_size="" border_color="" border_style="solid" padding_top="" padding_bottom="" padding_left="" padding_right=""][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding_top="" padding_right="" padding_bottom="" padding_left="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" center_content="no" last="no" min_height="" hover_type="none" link=""][fusion_text] Ben jij ook bezig met hoe je jaar was? … En kijk je ook naar hoe je 2018 zou willen starten of te kijken wat je anders zou willen? Voor mij is deze tijd van het jaar altijd een moment van bezinning, ik kijk naar hoe het was en hoe ik het nieuwe jaar zou willen hebben. Ik word er ook wel een beetje melancholisch van zo rond kerst.Blog_hoe sluit jij_Balans by Lavida Voor mij is er in 2017 heel veel veranderd, wat eerst negatief leek heeft zich enorm positief ontwikkeld. Een tijd was ik mijn missie kwijt, ken je dat gevoel? ik werd niet meer enorm blij van wat ik deed, maar ik wist ook niet wat ik dan wel wilde?

Voedingscoach

Ik werkte al bijna 20 jaar als voedingscoach maar ik merkte dat ik iets miste, ik deed veel aan ondersteuning van voeding en beweging, maar er is natuurlijk meer. Want heb maar eens een hoop stress, dan kun je zoveel doen om gewicht te verliezen als je groot bent, maar dan gaat het helaas niet lukken. Of heb je een minder beeld over jezelf, of heb je snel negatieve gedachtes, dan kom je niet uit op het punt waar jij graag naartoe zou willen. Zo heb ik zelf ook een tijdje rondgelopen. Mijn man zei: "ze loopt met haar ziel onder haar arm". En ja, gelijk had hij wel, maar goh hoe kom je erachter wat je wel wilt … Nou voor mij was het een geluk (achteraf) dat ik eerst door mijn rug ging en in dezelfde week een botje in mijn voet brak, want toen moest ik letterlijk een pas op de plaats nemen. Dat vond ik me toch lastig, maar achteraf is het het beste wat me in lange tijd overkomen is.

Gedwongen stilzitten

Doordat ik niets kon en mijn fitclub waarin ik 4 keer per week power walk en bootcamp gaf, niet door kon gaan, had ik veeeeeeel tijd om na te denken. In eerste instantie zat ik meer op mijn iPhone te surfen en zo kwam ik uit bij een oud-collega van me, die een hele grote verandering op werkgebied had ondernomen. Ze heeft namelijk bijna 15 jaar geleden een groot opleidingsinstituut opgericht om mensen op te leiden tot integraal leefstijl interventie coach. Ik ben veel gaan lezen en me gaan verdiepen en ik werd met de minuut enthousiaster, want potverdorie dit was waar ik naar op zoek was. Het totale plaatje om mensen te ondersteunen naar een betere gezondheid in lijf en leven. Dus heb ik haar gesproken en toen werd ik nog blijer. Mensen die mij kennen als ik ergens enthousiast over ben, dan weet mijn hele omgeving dat ook meteen☺ dussss Ik kreeg de uitnodiging om een lifechanger summit mee te maken en daar bleven de kwartjes maar vallen. En mijn tranen ook, wat was het thuis komen, welkom zijn en daar wist ik meteen, dit ga ik de rest van mijn leven doen. Hiermee kan ik zoveel meer bereiken om mensen te helpen met hun gezondheid.

Lifechanger summit

Tijdens de pauzes belde ik Aernout mijn man en ik zei "Noud dit is wat ik wil. Ik word hier zo ontzettend blij van!", ondanks dat ik stond te huilen (van blijdschap). Vanaf dat moment is mijn energie door het dak, is niets me teveel en leef ik het mooiste leven van de wereld. Er is een mooi gezegde “als je iets doet wat je geweldig leuk vindt, dan hoef je geen dag meer te werken” nou dat gevoel heb ik dus iedere dag. leefstijlmodel mark BalansByLavida En nu ga ik langzaam naar het einde van 2017 en de start van 2018. Ik kijk terug op een hectisch jaar waarin heel veel gebeurd en veranderd is. Mijn man een superleuke baan als internist-intensivist (behandelen van patiënten op de intensive-careafdeling) en ik een nieuw bedrijf opstarten als integraal leefstijlinterventiecoach en trainer. (Ja, die opleiding heb ik erbij gedaan om mensen nóg beter te kunnen begeleiden.) Doordat ik terug kijk naar al wat MOOI en góéd was, kan ik het jaar met een heel fijn gevoel afsluiten. Natuurlijk hebben wij ook onze ups en downs net als ieder ander. Alleen door het te laten zijn weegt het veel minder zwaar en is er ruimte om de mooie en goede dingen de overhand te laten nemen, want je gedachte kies jezelf!

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor het mooie jaar. Dankbaar dat mijn man mij zo enorm steunt en volledig achter me staat in wat ik doe en wat ik wil. Mijn twee toffe kinderen die maar wat blij zijn dat ik gevonden heb wat ik zocht. Mijn zoon zei: "mama je hebt weer lichtjes in je ogen", dat is toch het mooiste compliment! En mijn dochter die zegt: "mama ik wil dit samen met jou gaan doen, want dan kan ik ook zo rond mijn kinderen werken". Ze is 11 nu. Blij dat ik actief ben gaan zoeken en in mijn zoektocht de juiste mensen ben tegengekomen. Mensen die me alleen maar laten groeien en dat maakt dat ik het beste uit mezelf kan laten zien en geven aan andere mensen.

Waar ben jij blij en dankbaar voor?

Ik wens je een gezellige, liefdevolle kerst en een geweldig, supergaaf mooi 2018 toe! Gezonde groet, Linda Lahaije www.balansbylavida.nl BewarenBewaren BewarenBewaren [/fusion_text][fusion_content_boxes layout="icon-on-top" columns="1" title_size="" title_color="" body_color="#ffffff" backgroundcolor="#95b836" icon="" iconflip="" iconrotate="" iconspin="yes" iconcolor="" icon_circle="yes" icon_circle_radius="round" circlecolor="#1f3b63" circlebordersize="0" circlebordercolor="" outercirclebordersize="" outercirclebordercolor="" icon_size="" icon_hover_type="" hover_accent_color="" image="" image_width="" image_height="" link_type="" link_area="" link_target="" icon_align="left" animation_type="" animation_delay="" animation_offset="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" margin_top="" margin_bottom="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id=""][fusion_content_box title="" backgroundcolor="" icon="fa-heart" iconflip="" iconrotate="" iconspin="no" iconcolor="" circlecolor="" circlebordersize="" circlebordercolor="" outercirclebordersize="" outercirclebordercolor="" image="" image_width="35" image_height="35" link="" linktext="Read More" link_target="" animation_type="bounce" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset=""]

Hoe kun je er nu voor zorgen dat 2018 ook voor jóú een supertof, geweldig, mega supergaaf jaar gaat worden?

Ga eens kijken wat je anders zou willen. Wat zou je anders willen op persoonlijk vlak, qua werk, op gezondheidsgebied. Wat zou je willen? Enne, durf eens groot te denken! Omschrijf voor jezelf je waarom, want zonder een duidelijk waarom heeft wat je wil bereiken geen kracht. Als je weet waarom je iets wilt, dan is hoe je dat gaat doen veel eenvoudiger! Schrijf alles op daarmee geef je het veel meer kracht. Onderneem de benodigde acties, wees proactief. Een ervan zou kunnen zijn, deel te nemen aan een APK dag, hiermee krijg je én een dag speciaal voor jou, je krijgt inzicht in je gezondheid en vitaliteit, je gedachtes en hoe je negatieve gedachtes kan veranderen, wie ben jij, leef jij je mooiste leven etc. [fusion_button link="https://jevitalezaak.nl/apk" title="" target="_self" link_attributes="" alignment="center" modal="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" size="" stretch="default" shape="" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset=""]Check de APK[/fusion_button] Of boek een GRATIS sessie om te kijken wat voor jou een goede vervolg stap zou zijn. [fusion_button link="https://jevitalezaak.nl/contact" title="" target="_self" link_attributes="" alignment="center" modal="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" size="" stretch="default" shape="" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset=""]Boek gratis sessie[/fusion_button] [/fusion_content_box][/fusion_content_boxes][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Reactie plaatsen