Ga jij zelf ook op slot bij deze Lock down?
Linda Lahaije
17 december 2020 

Ga jij zelf ook op slot bij deze Lock down?

Gooi dat slot eraf

  Jeetje wat een ongelofelijke rare week, daar was het dan de Lock down, puberdochter huilen want daar ging weer haar contact en gezelligheid van haar klas en vriendinnen, weg slaapfeest, maar tienerzoon was heel blij, joehoe niet naar school, dus een enorm tegenstrijdig gevoel heerste er bij ons thuis. Dan heb ik het nog niet over mijn eigen gevoel want het onrecht komt mijn oren uit net als het c gedoe. En ja het is een kak virus maar alles gestaafd op niet kloppende cijfers en dito pcr test enne ruim 98% van de mensen wordt er niet ziek van (buiten een normaal griep gevoel dan) maar niet ziek om opgenomen te worden en de mensen die in het ziekenhuis komen zijn ouder en hebben onderliggend lijden (overgewicht, kanker, diabetes, hoge bloeddruk). Want het is nodig om de kwetsbare te beschermen maar nu gaat Nederland eraan en onze kinderen zijn de dupe, zowel sociaal emotioneel als ook financieel want de rekening op dit moment van extra schuld is 100 miljard, die toch ergens weer terugbetaald zal moeten worden. Met jouw en mijn belastinggeld. Misschien denk je nu ik hoor al zoveel over deze c, dat klopt maar deze blog is om je te helpen minder in angst te zijn, een groter plaatje te zien en je daardoor rust te geven☺ Deze documentaire van Nico Sloot https://youtu.be/DiDIHS1Lk0Q Docsfair the system, raakte me enorm. Het is gemaakt door hem omdat hij als vader en ondernemer vragen had en dacht wat gebeurt er. Hij is op onderzoek uitgegaan en heeft diverse artsen, wetenschappers, economen gevraagd naar hun mening, zodat hij antwoord zou krijgen op zijn vragen. Mij heeft het heel veel inzicht gegeven, Nico heeft geen belangen zoals meerdere mensen die in het omt zitten, of vaak aanschuiven bij diverse programma’s, nee hij is een bezorgde vader. Kijk het en je zal je antwoord hebben, ik hoor graag wat je ervan vond, ik moet zeggen dat ik vaak met open mond heb zitten kijken en Aernout ook. Ik merk dat ik wel op slot ga in eerste instantie, zeker door het gevoel van enorme onmacht want iemand anders bepaald wat ik wel en niet mag doen, die zegt hoe ik mijn kerst mag vieren, en met hoeveel, dat ik afstand moet houden, niet mag knuffelen en iemand een kus mag geven, man daar ga ik compleet van op slot. Ik weet niet hoe dat voor jou werkt? maar ik merk dat het vaak veel effect op me heeft. Mijn hart huilt, als vrouw en moeder, maar ook als voormalig horecaondernemer, ik weet wat het is om failliet te gaan, dat heb ik helaas in 2009 hoogzwanger van onze Bart meegemaakt. Het enorme verdriet, pijn en mega zorgen dat voel ik weer bij de ondernemers die nu al zolang dicht moeten, het is niet alleen hun zaak, maar het heeft effect op alles in je leven, hun toekomst, hun pensioen en dat voel ik in elke vezel, wij waren toen niet alleen de zaak kwijt maar ook ons huis, de plek van de kids, spaargeld, mijn moeder overleed ook nog tijdens de afhandeling, ik zie de rechter nog zitten toen ik hoogzwanger bij hem moest komen, meid je hebt al genoeg aan je hoofd denk ik, we sluiten het boek, die sh*t gun ik echt niemand. Toen kwam daar ook nog eens bij dat ik toen inmiddels weer op de eerste hulp werkte, en de Mexicaanse griep kwam (de geschiedenis herhaalt zich nu) en ik zowat werd verplicht om dat vaccin te pakken…. Nog steeds zo enorm dankbaar dat mijn lieve verloskundige Betty en klassiek homeopaat toen zei Lin ik zou het niet doen want en ze kwam met een hele onderbouwing, nu zijn de mensen die het toen wel namen nog steeds aan het procederen tegen de staat omdat vele gevallen kampen met narcolepsie (slaapziekte) en auto immuun problemen, vele miljoenen moeten ze uitkeren nu, maar die mensen zijn wel ruim 10 jaar verder. Deze zelfde staat wil nu het C vaccin en hou me ten goede ik ben geen antivaccer maar ook nu is de farmaceut volledig gevrijwaard van elke claim, en zou je in het geval van bijwerkingen dus bij de staat moeten aankloppen, die vervolgens niet thuis zijn want ja het was een noodsituatie dan sta je daar met een hoop ellende. Want weet je ik zie die engerd van een Ab Oosterhaus nog zitten en in zijn handen wrijvend toen de mededeling kwam dat het eerste meisje besmet was, de fles whisky ging op tafel, vreselijk die verrijking die hij heeft genoten, want jaren later bleek dat deze leukerd flink wat aandelen had in verschillende farmaceutische bedrijven en hij binnenliep toen er voor 35 miljoen aan vaccins werd besteld, die ze overigens later voor een groot deel hebben weggegooid, ook nadat ze kinderen een tweede prik hadden gegeven. Deze zelfde man wrijft nu weer in zijn handen met zijn aandelen oh hoe raad je het in de bedrijven die de vaccins leveren in Nederland, 27 miljoen stuks zijn er besteld. De verdeling tussen mensen Deze is echt enorm, voor- en tegenstanders, mensen die volledig in angst leven, bang voor het c virus, mensen kunnen niks van elkaar hebben, het lijkt wel of dat de bedoeling is mensen uit elkaar drijven, want in angst is veel meer te regelen. De angst als je iemand groet, mensen passeren bijna met 10 meter afstand ertussen, argwanend kijkend of je een snotneus hebt, ik ben vaak bang als ik gewoon moet niezen. Ik merk dat ik ook een tegenstander ben van alles, maar dat komt omdat ik veel onderzoek, wetenschappelijke stukken lees, met mensen praat die in hun vakgebied veel verstand hebben en dan kom ik maar tot een conclusie dat het niet klopt. De ziekenhuizen lopen vol, dat kan maar dat komt ook omdat ze zo bezuinigd hebben op de zorg en 1100 bedden hebben gesloten, en dito personeel, dus heb je nu uiteraard een bedden en personeel tekort. Daarbij komt dat ze in maart de reguliere zorg hebben afgeschaald, maar deze gaat nu wel door, want ja dat is het inkomen van het ziekenhuis en ja de zorg heet helaas niet klm of tatasteel want dan kwam er hulp. In mijn ic-tijd was het elk jaar druk tijdens het griep seizoen. In het jaar 2017-2018 overleden er bijna 9500 aan de griep, maar de oversterfte zal door c nog groter zijn door alle uitgestelde zorg. Je hoort alleen nog maar het aantal besmettingen en die zeggen helemaal niks met deze pcr test, want die laat delen zien die je al lang bij je draagt en dus niks zegt of je besmet of besmettelijk bent. Mw. Koopmans heeft er een paper over geschreven begin januari, die niet peer revieuwd is (dus niet door meerdere mensen gecheckt op fouten of onwaarheden) en op deze paper is het hele beleid gestaafd en hebben nu diverse artsen en wetenschappers ruim 10 fouten gevonden en Koopmans heeft toegegeven dat de test niks zegt over de besmettelijkheid en of je besmet bent. Wat je ook vindt of voelt, maak dat je goed geïnformeerd bent, want pas dan kan je een goede mening voor jezelf vormen en er volledig achter staan en ook als je iets heel anders vindt, helemaal prima, we can agree to disagree, als het maar klopt met je gevoel. En dit kan iets heel anders zijn als wat ik denk en voel en dat is helemaal okay. Weet je een geïnformeerd mens heeft rust
  1. Verzamel feiten
  2. Denk zelf na
  3. Spreek je uit (bron Tibor)
  Ik kan nog veel meer er over schrijven maar ik wil ook graag met een oplossing komen, je helpen, je een hand te geven, je in alle rust kerst te laten vieren, rust in je kop geven, rust in je lijf, want van mijn klanten hoor ik het volgende: Corona kilo’s, corona scheidingen, corona zelfmoorden, Corona angststoornissen, wordt het niet tijd om te kijken naar voorkomen dat mensen ziek worden? Gezondheid is meer dan alleen corona en dat is goed voor jezelf zorgen.   Zorg voor een gezonde leefstijl Want het is allemaal al kak genoeg, daarom des te belangrijker om bij jezelf op de koffie te gaan en eens te voelen wat je nodig hebt om je optimaal gelukkig te voelen. Ik kan bv heel halsstarrig vol houden dat ik wil dat het ophoudt dat gaat niet gebeuren nu, maar ik kan er wel voor zorgen dat ik niet aankom, daar heb ik regie over en kan ik wel zelf regelen, of me fitter voelen of meer rust in mijn hoofd of beter slapen etc., ik kijk nu naar wat ik wel kan, juist over de dingen waar ik zelf de regie over kan hebben. Want wat niet kan of mag weten we wel. Zorgen dat je niet ziek wordt, fit, energiek, lekker in je vel zitten, een sterk immuunsysteem, start met je mindset. Je kan kijken wat allemaal niet kan, maar kijk naar wat wel kan, gevalletje is je glas halfvol of halfleeg? Kijk en denk je in oplossingen of problemen? Wat wil je en waarom en hoe ga je dat bereiken, heb je hier hulp bij nodig en van wie, maak dan je doel en hak dat in stukken. Want lekker in je vel zitten start met informatie zoeken, voelen, kijken, wat je wilt, maar nog veel belangrijker wat je niet meer wilt, zo´n gevoel waar je ’s morgens mee wakker wordt, waarvan je denkt als dat toch eens weg is, of als je gedachtes met jezelf op de loop gaan, je weet hoe je dat een halt toe kan roepen, of als je de trap op loopt en hijgend boven staat, of als je 10 keer per nacht wakker wordt, snap je wat ik wil zeggen? Juist nu is het enige vaste element jijzelf, je kan de rest eromheen niet veranderen, wel hoe jij ermee omgaat en zeker wat je ermee gaat doen. Ik kan wel blijven zeuren dat mijn broek niet meer past, maar dan zal ik actie moeten ondernemen, of ik kan steeds zeggen ben niet fit, dan moet ik actie ondernemen om het aan te pakken.   Deze Lock down hoeft niet die van jou te zijn! Want juist nu moet je goed voor jezelf en de mensen die je lief hebt zorgen. En je mag best balen, huilen en boos zijn bin there done that, maar ga dan naar buiten snuif de frisse lucht op, ga lekker in bad zitten en dan op zoek naar de oplossing die je helpt.   Juist om je te helpen heb ik een extra masterclass ingelast, dit om je dat extra zetje in je rug te geven, zodat je 2020 heerlijk kan uitzwaaien en 2021 met regie over jezelf en je gezondheid kan beginnen. In deze masterclass neem ik je mee in de 5 basisstappen, deze stappen zijn op een eenvoudige manier toe te passen. Wat je ook wil veranderen of verbeteren alles start met een goede mindset en waarom, als die niet helder zijn werken vele dingen maar tijdelijk en dat geeft alleen maar frustratie, dus ik start met:
  • Mindset, die is essentieel, welke verandering je ook wil maken, hier maken we een plan, wat je wilt veranderen, waar wil je weer de regie over en waarom
  • Ontspanning, dus hoe reduceer jij je stress en ervaar je meer ontspanning, uiteraard heb ik het ook over hoe je beter kan slapen, want deze twee stappen zijn je fundering, samen met de volgende stap.
  • Voeding, kleine dingen aanpassen maken een groot verschil, dus algemene stappen voor resultaat
  • Bewegen, gewoon tijdens je werk overdag en eenvoudig in te passen
  • Actie, want je kan van alles lezen, horen maar alleen met in actie komen start je echte verandering. Dus maken we een concreet actieplan
  De masterclass is heerlijk online via zoom, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee, en de hond of kat aan je voeten. Details: Workshop online, 21 december van 10:00 – 11:30 De link ontvang je na aanmelding Als jij je aanmeldt, dan ontvang je van mij een gratis vitaliteits check op 5 gebieden, dan heb jij een uitgangspunt vanwaar we vertrekken, als je deze uiterlijk 19 december ingevuld terugmailt, dan krijg je als cadeau een gratis gesprek waarin ik je persoonlijk advies geef hoe jij je vitaliteit kan verhogen en daarmee dus weer de regie neemt over jezelf en je gezondheid.   Aanmelden kan via deze link: https://www.zijvitaal.nl/masterclass-neem-weer-regie/  
Reactie plaatsen