Rust in je hoofd en actie in je lijf

Dit E-book is niet bedoeld voor als je een beetje verandering wilt, of het misschien, of het wel gaat proberen, dit E-book is bedoeld als je ECHT wilt kiezen, loslaten en ECHTE verandering wilt, omdat je nu een onrust ervaart, een gevoel hebt sh*t als ik zo doorga dan.....

Er verandert niks in je leven door te blijven kijken naar je verleden, te netflixen, of op je telefoon te blijven swipen en te kijken naar de likes, dat is voor dat moment lekker, maar de pijn in je hoofd, ziel en lijf gaan er echt niet mee weg.

En als jij voluit wilt leven, genieten, lekker in je vel zitten, verbinden, dan zal je iets moeten veranderen en zal je dus moeten gaan kiezen, loslaten wat je niet meer dient, nee leren zeggen, moeten oefenen, verantwoording moeten nemen en actie ondernemen, want anders is een ding zeker dan verandert er niks en zachte heelmeesters, maken stinkende wonden.

 • Kiezen voor jezelf, wat, waarom en hoe, wie je wilt zijn en hoe jij wilt leven.
  • Loslaten op fysiek, sociaal, emotioneel en mentaal niveau.
  • Oefenen en maken van een plan.
  • Voluit leven, Doel van het leven is leven zonder dat jij jezelf in de weg zit en dus zonder zelfopgelegde beperkingen
  • Actie
50%
Je bent er bijna.....
Vul je gegevens in en je ontvangt het E-boek direct in je mailbox!
Je gegevens zijn veilig bij mij.
Ontvang hier je E-boek
 

Vele eye openers, aha momenten, maar vooral dat je actie moet ondernemen, geen ja-maar en proberen, ik ervaar meer rust nu ik meer nee zeg.

Tine

Eigenaar zijvitaal

Nice to meet you, Linda Lahaije, getrouwd met de allerliefste, moeder van twee pubers, baasje van hond Joep. Maar vooral na zoveel jaren eindelijk thuis bij mezelf, mijn hart en trouw aan mezelf.

Vele dingen gedaan, voeding en orthomoleculair als basis, NLP- diverse coach en trainersopleidingen, integraal leefstijl en vitaliteits coach en ik kan je van alles vertellen maar het belangrijkste is dat ik een specialist ben in vrouwen in beweging zetten, door ze te laten kiezen, loslaten en zichzelf belangrijk genoeg te vinden om nee te zeggen tegen dingen die ze niet meer dienen en ja zeggen tegen zichzelf.


 • Waar de pijn zit, zit ook de oplossing.
 • Kiezen is loslaten.
 • Kiezen is verliezen, maar winnen voor jezelf.

Ontvang dit E-boek, geheel gratis, direct in je mailbox

Rust in je hoofd en actie in je lijf, door de stappen te volgen, los te laten en te kiezen voor jezelf! NU ben jij aan de beurt, neem nu de eerste stap!
50%
Je bent er bijna.......
Vul hier je gegevens in en je ontvangt het E-boek direct in je mailbox!
Ja ik wil het E-boek ontvangen