De glazen bol van tante Trees
12 december 2022 

De glazen bol van tante Trees

Hoe sluit jij het jaar af?

 

Vroeger ben ik weleens naar een waarzegger geweest, meerdere keren trouwens want wat wilde ik graag weten wat het leven voor mij in petto had, of die ene relatie nog goed zou komen, of ik een nieuwe liefde zou krijgen? Die leuke baan en dito opleiding? Of ik oud zou worden, kortom hoe zou mijn leven verlopen……Stiekem wisten ze altijd wel veel (algemene dingen dan die voor iedereen op gaan).

En weet je al die leuke positieve dingen onthield ik en ging er een beetje naar leven want ja dat zal wel gaan gebeuren, tja helaas gaat dat niet wat je ook doet of wilt, je kan natuurlijk manifesteren tot je een ons weegt maar voor de meeste dingen in je leven zal je meer moeten ondernemen dan dat.

 Hoe vaak kijk jij in je glazen bol??

Mijn moeder deed dit het allerliefste een handlezer, een paranormaal persoon, ze heeft er heel wat versleten want die ja die ene zou het wel weten. Als kind ging/moest ik dan mee en ik vond het altijd wel spannend want er hing zo’n geheimzinnig sfeertje, kaarsjes en wierook iets mysterieus had het wel en mijn moeder had dan een top avond, want ze ging weer hopen tja en hopen is verwachten dat er iets gaat gebeuren, wat je stiekem erg graag zou willen maar er zelf niks actiefs aan doet of hoeft te doen, want ja die waarzegger heeft het gezegd, beetje hetzelfde als dat Pasen en Pinksteren op een dag zullen gaan vallen.

Oh en hier bedoel ik niks lelijks mee want veel mensen zien en voelen veel meer dan we zien, alleen vind ik het niet slim om de toekomst tegen mensen te vertellen, want ik geloof dat je dik 80% invloed hebt op alles wat er gebeurt in je leven, een ongeluk of aardbeving uiteraard niet, maar op de rest wel.

 

Voorspel gewoon je eigen toekomst, kijk in je eigen glazen bol!

Als je niks doet verandert er echt helemaal niks, dan blijft het zoals het nu gaat en daar is helemaal niks mee als je zo helemaal happy bent, maar je leest niet wekelijks deze vitale praat omdat je mij zo aardig vindt, nee waarschijnlijk omdat er ergens iets niet helemaal lekker loopt of is. Dat je op zoek bent naar die ene tip, dat ene advies, die ene wake up call, ….

Wat je ook wilt veranderen in je leven, of nodig hebt om iets te veranderen, alles start met jou, jouw inzet, jouw mentale en fysieke inzet. 

Het zal eerst in je hoofd lekker moeten zitten, krachtige gedachtes moeten denken, krachtig over jezelf moeten denken en voelen, krachtige besluiten nemen die voor jouw goed zijn, krachtig in jezelf geloven, krachtig op jezelf vertrouwen etc. etc. voordat er echt iets gaat veranderen, want als jij niet voor jezelf gaat staan dan doet een ander dat

Nu sta ik bekend om mijn directe aanpak en het aan zetten van mijn klanten, dus ga even zitten…. Wil jij op 31 december 2023 kunnen toasten op een heerlijk jaar, waarin jij zo f*cking lekker in je vel hebt gezeten, dingen hebt gedaan waar je zo blij en zo trots op bent geweest, zo bent gegroeid in je zelfvertrouwen, je straalt omdat je een gave balans hebt tussen je privé en je werk, je hebt eindelijk die sh*t achtergelaten wat je niet meer diende, die keuze gemaakt waar jij blij van werd, je kijkt naar jezelf en denkt jeetje wat ben jij een leuk mens, je staat ergens voor namelijk voor jezelf!! Je gelooft in jezelf, zegt nee, je sport zonder gedoe, je eet gezond, slaapt als een marmot, hoe zou dat voor je zijn  ?

Dan moet je niet blijven hopen of in een glazen bol blijven staren, nee dan zal je in actie moeten komen en een besluit moeten nemen. Je kan twee dingen doen denken nou doei 2022, hoi 2023 wat zal het brengen, of nou bedankt 2022 ik weet nu wat ik niet meer wil, hallo 2023 ik ben er klaar voor want ik heb een plan, een plan wat werkt voor mij, een plan waar ik blij van word en voel tot in mijn tenen dat dit gaat lukken!

 

Heel vaak hoor ik ja Lin 2023 wordt echt mijn jaar, dit jaar gaat het wel lukken, en als ik dan vraag wat ze gaan doen en vooral anders gaan doen dan eerdere jaren zeggen ze niks, maar ik voel dat het nu wel gaat lukken…. Wat gaat je dan helpen dat het wel gaat lukken? Wat heb je veranderd dat het nu een succes wordt?  Welke dingen ga je nu anders doen? Want niks veranderen en een andere uitkomst verwachten ook al is het kerst is niet heel handig denk ik. En om te voorkomen dat je na 12 dagen de handdoek in de ring gooit, want ja zolang houden de meeste mensen hun voornemens vol.

Wil je dat 2023 echt jouw jaar wordt? 

👇👇👇

 

Zullen we samen dat plan gaan maken?

Een plan zodat 2023 voor jou gaat werken! Een realistisch en praktisch plan, nee geen plan met 100 wensen, nee een 100 dagen plan.

Elke verandering start met een wens, een wens die je voelt, waar het ergens pijn doet want anders komt er geen wens en geen verandering.

Welke wens heb jij???? waarvan jij voelt als dat toch eens zou lukken, of als ik daar eens vanaf zou zijn, als ik me zo eens vol zelfvertrouwen zou voelen, of als ik me mentaal veerkrachtig zou voelen, fit en energiek, me zou kunnen verbinden met mezelf en dan ook met anderen, als ik dat oude stuk eens zou kunnen loslaten, als ik eens……. Vul maar in wat jij nu echt zou willen.

Om het jaar goed af te sluiten maar nog beter te kunnen starten ga ik iets totaal anders doen en dat is de masterclass een plan dat werkt voor jou.

 

Wanneer: Donderdag 29 december van 10:30-12:30

Waar: Online via zoom

Wat heb ik nodig? Goede zin, pen en papier, je vooraf ingevulde vitaliteitscheck en de start met je kernwaardes, beide ontvang je direct als jij je plak vastlegt.

En dan? Je ontvangt een uitwerkboek, hierin staat alles wat je nodig hebt om je 100 dagen tot een succes te brengen en als je de eerste 100 dagen goed doet dan gaat het automatisch daarna. Enne om het goed te blijven doen na de eerste 100 dagen gaan wij dus een megaplan maken praktisch en eenvoudig.

Wat kost dat? Deze masterclass kost je een minimale investering van slechts € 27, euro, dit is dus incl. een uitwerkboek, twee uur coaching van mij en een plan wat werkt zodat 2023 wel brengt wat jij je voorneemt! En als je erbij bent heb ik een mega te gek supergaaf aanbod voor je, eentje waarvan ik zelf kriebels in mijn buik krijg, gelukkig wordt en waarvan ik heel zeker weet dat jij zegt wow dat ik nog eens een nieuwjaarscadeau, dus klik hier voor je plek te claimen.

 

Wat kan ik dan? Als je samen met mij jouw plan gaat maken, heb je een simpel uit te voeren plan, wat praktisch is en als je de stappen vooraf volgt een plan wat echt werkt en jij dus eindelijk dat doel wel haalt, daarom ga je vooraf eerst wat dingen doen o.a. de vitaliteits check en aan de slag met je kernwaardes, zodat je vooraf weet waar je staat en kan kijken waar je naar toe wilt, dan kunnen we de tijd samen benutten voor het plan.

We gaan vastpakken, loslaten en opnieuw bouwen, met een plan op zak waardoor je rust in je hoofd krijgt, ruimte voor jezelf en richting in je leven en 2023 wel jouw jaar wordt en je fysiek en mentaal vitaal bent en blijft.

 

Claim hier je plek https://zijvitaal.nl/masterclass-vitaalplan

 

Reactie plaatsen